Loput cheese curd pallerot päätyivät kasviswokkiin tuomaan proteiinia. Yksinkertainen on hyvää. Tässä tekemisessä aikaa vei kasvisten pilkkominen, wokkaus ei montaa minuuttia kestänyt.
Wokissa inkivääriä, vihreitä papuja, vhreää parsaa (sesongin viimeiset), kevätsipulia, kesäkurpitsaa, tuoreen valkosipulin varsia ja cheese curd (suomessa sen voisi korvata vaikka halloumin palasilla).
Laitoin kasvikset kypsymisjärjetyksessä pannulle, inkivääri ja pavut ensin. Viimeiseksi juusto. Maustoin tuon wokissa olleen inkiväärin lisäksi soijalla. Tilkka silloin tällöin ja sai kiehua 'kuiviin'. Maustoi, vaan ei jäänyt nesteeksi. Kuiva wokki siis, ilman riisiä. Oli hyvää.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti