Joskus keväällä tuli tehtyä tällainen ruoka: grillattua parsakaalia ja kaikkea muuta hyvää. Alakuvassa raaka-aineet. Laitoin mukaan myös muutaman vihreän parsan kun sattui kaapissa olemaan.
Pilko parsakaali neljään osaan, öljyä ja laita valurautapannuun, kuten myös parsa. Pannu grilliin ja grillaa korkealla lämmöllä n 10 minuuttia. Lisää kasvisten päälle paaaaljon Blue castello homejuustoa ja jatka grillaamista kannen alla (lämpöä voit vähentää) vielä viitisen minuuttia.
Tee grillauksen aikana kastike: sekoita 1 dl oliiviöljyä, 3 rkl soijaa ja 2 rkl sesamin siemeniä. Tee myös 'sörsseli': sekoita 50 g karkeasti murskattuja paahdettuja hasselpähkinöitä, ½ dl hienonnettua persiljaa ja yhden sitruunan raastettu kuori.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti