Villa Sandin keittiö on muuttanut muutamaksi kuukaudeksi ulkomaille. Madison, Wisconsin on uusi kotipaikkamme. Ja kerran, ehkä kaksi, kesän mittaan käydään Suomessakin, joten myös 'aito' Villa Sandin keittiö varmaankin vilahtaa jossain välissä.
Saimme asunnon puolentoista viikon hotelliasumisen jälkeen ja uskomatonta miten hyvältä maistuu itse tehty ruoka!
Tässä on tulossa PPP, pastaa, parsaa ja papuja. Kuullotin oliiviöljyssä vihreän parsan palasia ja vihreitä papuja ja myöhemmin vielä kevätsipulin varsia. Purkillinen kermaa joukkoon, maustoin suolalla ja mustapippurilla. Annoin kiehua hiljalleen pastan kypsyessä ja kerma kiehui sopivasti kokoon sakeahkoksi kastikkeeksi.
Tarjoillessa päälle vielä parmesaania ja erinomaisen maukas alkukesän ateria oli valmis. Kasvikset tuoreita ja maistuivat todella raikkailta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti