maanantai 5. elokuuta 2019

Kesäinen salaatti


Pari nopeaa kesälounasta kuvina. Helppo tehdä ja skaalata isollekin joukolle. Yllä olevasta riitti kolmelle ja alla olevasta viidelle tai kuudelle.

Molemmissa jääsalaattipohja. Itse savustettua nieriää toisessa ja toisessa lohta (kaupasta ostettu toimii myös!). Kananmunia, vihreitä papuja ja sipulia on molemmissa. Varmaan kurkkua ja tomaattiakin.

Juustohöylällä siivutin raakaa raitajuurta ja lisäsin salaatteihin kauniin värinsä takia, toki myös maku on hyvä

Ylemmässä paistettua perunaa, alemmassa keitettyä. Alemmassa myös uunissa paahdettua kukkakaalia.

Jne, jne tähän voi upottaa mitä vain. Hyvä tapa käyttää edellispäivän tähteet. Kastikkeena hyvä oliiviöljy ja balsamicoviinietikka.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti