keskiviikko 27. toukokuuta 2020

Grilattua vihreää parsaa ja lohitartar


Tässä se toinen parsaresepti johon viittasin edellisessä postauksessa. Alunperin ajateltu alkuruoaksi, mutta me teimme tämän meille illalliseksi. Näistä määristä tulee alkuruoka neljälle tai isompi annos kahdelle.


Tee ensin lohitartar:

  • 200 gr tuoretta lohta
  • 200 gr kylmäsavulohta
  • kahdeksan kirsikkatomaattia
  • puolikas puska ruohosipulia
  • kahden limen kuoret ja mehu
  • kuusi rkl oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria

Pilko lohet pieniksi paloiksi. Pilko myös tomaattien 'liha', poista siemenet. Silppua ruohosipuli. Raasta limen kuori ja purista mehu. Sekoita kaikki ainekset ja anna vetäytyä jääkaapissa puolisen tuntia. 


Krutongit: Revi hyvästä vaaleasta leivästä paloja. Sekoita oliiviöljyä ja suolaa. Paahda uunissa kunnes kullanruskeita.


Grillaa parsat tai paista paistinpannulla, molemmat tavat toimivat.


Tee annokset ja nauti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti