perjantai 23. helmikuuta 2018

Palvattua peuraa

Perniöstä saatiin pala palvattua peuraa, oikein mureaa ja maukasta. Siitä veistettiin siivuja iltapalaleivän päälle ja pari alkupalaa saatiin isommille porukoille.

Tässä rosalalimppua, maustamatonta tuorejuustoa, palvattua peuraa, mustaherukkahyytelöä ja lehtipersiljaa:




Toisella kertaa täytin krustadeja mössöllä jossa palvipeuran paloja, ranskankermaa, majoneesia ja joitain mausteita (muistelen että scandinavian forest sekoitusta), päällä hieman tuoretta persiljaa.

Pahoittelut huonosta kuvan laadusta
Pakasteessa on peuraa tällä hetkellä melko paljon, ostimme puolikkaan vasan lihat. Osa niistä on jo syöty ja jokunen paketti annettu eteenkin päin, mutta silti riittää kevyesti koko kevääksi. Resepti-ideoita? Paistia, ulkofileetä ja jauhelihaa löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti