Perniöstä saatiin pala palvattua peuraa, oikein mureaa ja maukasta. Siitä veistettiin siivuja iltapalaleivän päälle ja pari alkupalaa saatiin isommille porukoille.
Tässä rosalalimppua, maustamatonta tuorejuustoa, palvattua peuraa, mustaherukkahyytelöä ja lehtipersiljaa:
Toisella kertaa täytin krustadeja mössöllä jossa palvipeuran paloja, ranskankermaa, majoneesia ja joitain mausteita (muistelen että scandinavian forest sekoitusta), päällä hieman tuoretta persiljaa.
|
Pahoittelut huonosta kuvan laadusta |
Pakasteessa on peuraa tällä hetkellä melko paljon, ostimme puolikkaan vasan lihat. Osa niistä on jo syöty ja jokunen paketti annettu eteenkin päin, mutta silti riittää kevyesti koko kevääksi. Resepti-ideoita? Paistia, ulkofileetä ja jauhelihaa löytyy.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti