Erinomaisen hyvää poron ulkofilettä tuli tehtyä jokun aika sitten. Yhden ruokalijan mukaan parasta poroa mitä hän ikinä on maistanut. Myönnän itsekin että tuli aivan uskomattoman hyvää! Lisukkeen piti olla pääosassa, mutta sitä reseptiä pitää vielä hioa hieman.
Ajateltu pääsosan esittäjä ei yltänyt parhainpaansa. Uusi yritys toiste |
Ajateltu sivuosan esittäjä ylitti itsensä ja varasti shown |
Otin fileen huoneenlämpöön hyvissä ajoin jottei olisi jääkaappikylmä pannuun mennessä. Fileen pintaan hieroin suolaa ja mustapippuria. Ruskistin fileen kirkastetussa voissa kuumalla valarautapannulla.
Siirsin uunivuokaan ja päällystin pinnan yrttiöljyllä. Öljyn tein sekoittamalla tuoretta silputtua timjamia ja persiljaa oliiviöljyyn.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti