perjantai 28. joulukuuta 2018

Kurpitsaraviolit

Ravioleita, tällä kertaa täytteena myskikurpitsaa.

  1. Tee pastataikina, vaikka näin 
  2. Anna vetäytyä jääkaapissa sillä aikaa kun teet täytteen
  3. Pilko yksi myskikurpitsa kuutioiksi ja laita kulhoon 

4. Sekoita joukkoon 2 rkl oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria
5. Laita uunipellille ja paahda 200 asteisessa uunissa parikymmentä minuuttia
6. Siivuta puolikas punasipuli ohuelti ja sekoita siihenkin hieman öljyä.
7. Lisää sipulit siivut uuniin kurpitsan kanssa ja paahda vielä kymmenisen minuuttia
8. Ota ulos uunista ja anna kasvisten jäähtyä 5 minuuttia
9. Sekoita sauvasekoittimella takaiseksi soseeksi ja anna jäähtyä tunnin verran
10. Sekoita joukkoon 25 grammaa raastetttua parmesaania
11. Muotoile pastataikinasta ravioleja ja täytä ne
12. Keitä raviolit
13. Ruskista voita ja friteeraa siinä muutama salvianlehti
14. Tarjoile raviolit ruskistetun voin ja salvianlehtien kera.



Pastataikinaan tarvitaan keltuaisia. Niinpä valkuaisia jäi yli ja säästäväisenä emäntänä 😁 tein niistä marenkeja. Alkuruokaa (puolikuivattuja kirsikkatomaatteja, basilikaöljyä, mozzarellaa ja rucolaa) ja ravioleja syödessä ehtivät valmistua 100 asteisessa uunissa.  Tällä kertaa siis jopa oli jälkiruokaa tarjolla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti