perjantai 11. toukokuuta 2012

BLT a la Maja

Pahoittelut alkuun huonosta kuvanlaadusta. Perinteinen suomalainen sanonta 'on niin nälkä että näköä haittaa' pitää selvästi paikkansa!


BLT, bacon-lettuce-tomato on amerikkalainen leipäklassikko. Tässä Majan versio siitä: pohjalle jälkiuunileipää joka sivellään paksulti Hellmanin majoneesilla, päälle raikasta jäävuorisalaattia, kypsää tomaattia, rapeaksi paistettua pekonia ja päälle toinen leipäsiivu (kuvassa Sinuhen jälkiuuni 'neppareita', Majan suosikkileipä tällä hetkellä). Näin päättyi taas yksi työviikko ja alkoi viikonloppu.


2 kommenttia:

  1. Kokeile tätä myös: paahda nuo ruskeat napit. Vaihda majoneesi mukavan kypsään avokadoon ja pekoni siivuun tuoretta mozzarellaa. Päälle ripaus suolaa ja pippuria. (L ja T siis ennallaan). Sillä lähtee lauantai-aamu käyntiin täällä päin...kyytipojaksi iso kuppi kunnollista haudutettua teetä (ilman mitään esanssimakuja), lusikallinen kotimaista hunajaa ja puristus sitruunaa.... ja ei kun tuulensuojaan aamuaurinkoon terassille.....

    VastaaPoista
  2. Älä muuta sano. Avocado, tomaatti, salaatti, mozzarella - hyvä yhdistelmä, ehdottomasti. Toimii ja kelpaa paremmin kuin hyvin. Ja jopa ilman sekä salaattia että mozzarellaa jos ei satu jääkaapisssa olemaan: http://villasandi.blogspot.com/2012/04/alkupala-iltapala-valipala-tai.html

    Tee ja yrtti-/esanssijuoma ovat kaksi eri asiaa, sen kun saisi kahvilat ja ravintolat oppimaan! Toivoo aidon teen ystävä.

    VastaaPoista