perjantai 18. toukokuuta 2012

Kaakaota ja chiliä possun maustamiseen


Mietittiin porukalla mitä tehtäisiin possun sisäfileestä, tai paremminkin, miten se maustettaisiin ennen grillausta. Villa Sandissa kyläilemässä oleva ystävä ehdotti että 'päällystetään' se Santa Marian Cacao & chili mausteella. Ja koska tuota sekoitusta oli maustekaapisssa, niin näin tehtiin. Possufileeseen hieroin ensin oliiviöljyä ja sitten kunnon kerros a.o. maustetta. 


Grillattiin ja tarjoiltiin salaatin ja kastikkeen kera. Vierailija sai ohjeen tehdä salaatti ja possulle kastike siitä mitä kaapeista löytyi.


Kastike oli yllättävä yhdistelmä, positiivinen sellainen. Eipä olisi minulta onnistunut. Muutama rkl Hellmanin majoneesia, reilu 1 rkl Santa Marian Pumpkin seed and chili pestoa ja ehkä 1 tl aprikoosihilloa! Makeutta ja chiliä sekä possussa että kastikeessa. Hyvä makupari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti