sunnuntai 25. marraskuuta 2018

Arki-illan pekoni-purjo-juustopasta


Neljän raaka-aineen pasta. Nopea ja helppo tehdä sekä maistuu hyvälle, muistakaa tämä kun haette inspiraatiota arki-illan koko perheen ateriaan. (Toki voi tehdä kuin me: kahdelle sunnuntaina 😏)


Tein tämän soveltaen netissä näkemääni reseptiä. Tässä miten minä tein meille kahdelle.

  • puoli pakettia penne pastaa (250 g)
  • 6 siivua pekonia
  • puoli pakettia boursin valkosipulijuustoa
  • pienehkö purjo


Halkaise ja siivuta purjo ohuesti.


Paista pekoni ja jätä talouspaperin päälle valumaan ja odottamaan. Laita pastavesi kiehumaan.

Laita purjosiivut pekoninrasvaan paistinpannulle, lisää muutama rkl vettä. Kypsyttele purjoa alhaisella lämmöllä kymmenisen minuuttia sillä aikaa kun pasta kiehuu.

Pilko pekoni.

Sekoita pekoni ja juusto purjon joukkoon. Lisää hieman pastan keitinvettä jos haluat juoksevamman kastikkeen.

Sekoita valutettu pasta kastikkeen joukkoon.


Me raastoimme vielä parmesaania ja jauhoimme mustapippuria päälle.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti