- Kuullota sipulisilppua voissa, lisää kukkakaalin palat ja n 5 dl kasvislientä, keitä kunnes kaalit kypsiä
- Soseuta (esim parissa erässä tehosekoittimessa)
- Toisessa kattilassa kaalien kiehumisen aikana kuumenna 1 dl maitoa ja 1 dl kuohukermaa. Vispaa jokkoon 1 rkl vehnäjauhoja, sekoittele ja anna kiehua pari minuuttia.
- Lisää kaalisose maito-kerma seokseen, kuumenna, mausta tarpeen mukaan (esim valkopippuria). Tässä vaiheessa minä lisäsin kermaa ja totesin että maito oli turhaa, olisi pitänyt laittaa 2 dl kermaa sen sijaan. Pitää muistaa ensi kerralla
Taikina:
- 100 gr voita (sulatettuna)
- 1 purkki rahkaa
- 3 munaa
- 2 dl maitoa
- 7 dl vehnäjauhoja
- 2 tl leivinjauhetta
- 1 tl suolaa
- n 10 aurinkokuivattua tomaattia paloiteltuna
- puoli pakettia fetaa kuutioina
- kourallinen parmesaaniraastetta
Vanha kaasu-uunimme ei anna säätää lämpötilaa lähes lainkaan, uuniruoat ja leipomiset menee vähän miten sattuu. Ja eipä tuo kaasu-uuni anna paljon väriäkään ruokien pintaan. Kaasuliesi on sen sijaan aivan ylivoimainen sähköön verrattuna ja niin ollen tulevassa keittiöremontissa kaasuliesi pysyy ja uuni muuttuu sähköiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti