lauantai 21. heinäkuuta 2012

Maukas kesäinen kasvispasta



Eihän näistä raaka-aineista voi tulla muuta kuin hyvää! Loppukesä, ja sen myötä tuoreet kasvikset, minun suosikkini vuodenajoista, ja paras on siis vasta tulossa, lucky me.

Kesällä ei muuten ole pakko grillata. Tämä kesäinen kasvispasta on loistava esimerkki siitä. 

Keitä pasta, meillä täysjyväspagettia jota sattui kaapissa olemaan.
Tee 'soosi': Reippaasti oliiviöljyä korkeareunaisen paistinpannun pohjalle. Kuumaan öljyyn tuoretta sipulia silputtuna, pari valkosipulin kynttä hienonnettuna, tuoretta timjamia, hieman Santa Marian red chili flakes, paljon mustapippuria, suolaa. Freesaa jokunen minuutti. Sen jälkeen lisää pannulle myös pilkottu puolikas paprikaa, pala kesäkurpitsaa 'puolikuina', kaksi pilkottua tomaattia (ohje kahdelle). 

Anna kypsyä. Lisää yhteensä vajaa kourallinen hienonnettua lehtipersiljaa, ruohosipulia ja basilikaa. Kaada joukkoon kypsä pasta ja fetajuustoa kuutioina.


Kuumenna ja tarjoile.

Loistava makuyhdistelmä. Chilihiutaleet maistuivat vaan eivät dominoineet. Tätä tuli santsattua kuunes pannu tyhjä. Suosittelemme!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti