sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Tortilla eli espanjalainen munakas

Loistava tapa piilottaa ylimääräiset keitetyt perunat ja muuta mukavaa mitä jääkaapissa sattuu olemaan. Perinteisesti peruna ja sipuli kuuluu perustäytteeseen.

Mä laitoin myös kesäkurpitsaa ja chorizomakkaraa. Sipulia ja kesäkurpitsaa freesasin öljyssä jotta hieman pehmenivät.


Rikoin viisi munaa kippoon, kevyt sekoitus, mukaan suolaa, mustapippuria, perunan- ja makkaransiivut. Ja sitten pannulta sipulit ja kesäkurpitsat.


Paksu munakas paistui keskilämmöllä kunnes pohja kauniin ruskea.


Käänsin sitten ison lautasen avulla ja ....


... paistoin toisenkin puolen.


Hyvää! Tämän päivän lounas ja loput huomenna aamiaiseksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti