tiistai 9. huhtikuuta 2013

Nyt vuorossa filippiiniläinen jälkiruoka, Turon

Pääsiäisenä oli myös tarjolla jälkiruokaa filippiiniläiseen tapaan, friteerattuja kevätkääryleitä joiden sisällä banaania, siirappia ja jakkihedelmää (jackfruit).

Aineslista on lyhyt. Tarvitset kevätkääryleitä, banaania, jakkihedelmää (voit jättää poiskin), tummaa siirappia ja kasvisöljyä friteeraamiseen.


Leikkaa banaanit poikki sekä halki = neljä palaa yhdestä banaanista. Pilko jakkihdelmä tarpeen mukaan. Kierittele hedelmän palat tummassa siirapissa.


Laita kevätkääryleen päälle hedelmiä ja kiedo rullalle.



 Paista kasvisöljyssä kauniin kullanruskeiksi.


Anna jäähtyä sen verran ettei suu pala ja nauti jälkiruoaksi. Näiden kanssa ei kuulemma ole tapana tarjoilla vaniljajäätelöä, mutta vois kyllä sopiakin.

Majan puoliksi syömä Turon
Tuli mieleeni että omena-kaneli seoskin sopisi hyvin täytteeksi. Hmm... pitänee innostua jälkiruoista ja alkaa kokoilemaan uusia versioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti