sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Höylätty parsasalaatti

Avustaja höylää parsaa. Resepti on valokuvana puhelimessa, siksi se näkyy tässä

Vappusalaatit jatkuvat, tässä höylätty parsasalaatti. Taitaa olla Glorian Ruoka ja viini lehdestä, vaikka ihan varma en ole.

Ainekset:

  • 2 nippua vihreää parsaa
  • 50 g pinjansiemeniä
  • 100 g parmesaania raastettuna tai lastuina
  • 2 dl tilliä hienonnettuna
  • 2 dl ruohosipulia hienonnettuna
  • 4 rkl oliiviöljyä
  • 4 rkl sitruunanmehua
  • suolaa ja mustapippuria

Pese parsat ja katkaise niistä 'puinen' tyvi. Höylää parsat perunankuorimisveitsellä suikaleiksi. 

Paahda pinjansiemenet kuivalla ja kuumalla paistinpannulla kunnes hieman ruskistuvat.

Sekoita kaikki ainekset (jätä osa pinjansiemenistä ja parmessanista koristeeksi salaatinpinnalle) ja laita tarjoilukulhoon.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti