perjantai 1. kesäkuuta 2018

Katkarapuja ja vesimelonisalsaa


Pari viikkoa sitten vietettiin viikonloppu kaupungissa. Perjantai-illaksi oli varattu pöytä tehtaankadun Fabrik ravintolasta. Sinne mennessä poikkesimme BasBas staff wine barissa alkudrinkillä ja samalla testasimme yhden heidän pikkuannoksistaan, katkarapuja ja vesimelonia. Oli hyvää! 

Niinpä teimme samantapaisen annoksen lauantaina alkupalaksi. Onnistui hyvin ja oli yksinkertainen tehdä.


Tee ensin vesimelonisalsa: pilko vesimelonia, hopeasipulia, punaista chilia ja minttua. Sekoita ja lisää joukkoon limetin mehua. Määriä ei ole tarjolla, maistele sopiva sekoitussuhde. Mausta suolalla ja mustapipurilla.

Sekoita joukkoon hyviä katkarapuja ja tarjoile salaatin kera.


Raikasta ja kesäistä, tätä tehdään varmasti monta kertaa tänä kesänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti