sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Kuhaa, parsaa ja tillikastiketta




Edellisen postauksen katkarapu-alkuruoka sai jatkoa tästä kuha-ateriasta. Paistettua kuhaa, tillikastiketta, perunoita, parsaa, sipulin varsia ja muikunmätiä.

Tillikastike: 2 dl kermaa, 1 dl maitoa, 1 dl valkoviiniä, iso nippu tilliä, suolaa ja mustapippuria. Hienonna tilli. Kuumenna nesteet kattilassa ja anna kiehua hiljalleen kunnes n 3 desiä jäljellä. Lisää tilli ja mausteet. Sekoita. Valmis.

Paista kuhafileet paistinpannulla. Tarjoile tillikastikkeen, keitettyjen perunoiden ja vihreän parsan kanssa. Koristele muikunmädillä ja sipulilla.



Hyvin sopivat maut yhteen, vaikka ensin hieman epäilin onkohan liikaa samalla lautasella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti