torstai 28. kesäkuuta 2018

Halloumiranskikset

Oltiin juhannus Suomessa koska Majalle sattui työmatka sinne sille viikolle. Vesisateinen juhannusaatto istuttiin ystävien kesken ruokapöydän ääressä sisällä Villa Sandissa. Menyyn rakensin Hesarin ruokasivujen ohjeista. Alkushamppanjan seuraksi rapeita halloumiranskiksia.  (Vastaavanlaisia juttuja on tullut tehtyä aikaisemmin, on ollut ainakin avokadoa, parsaa ja kesäkurpitsaa.)


Kuudelle ruokailijalle siivutin kaksi pakettia halloumia. Maustoin vehnäjauhoja (desin verran?) chilihiutaleilla ja mustapippurilla. Halloumipalat kierrättelin jauhoissa ja sitten paiston runsaassa rypsiöljyssä muutama kerrallaan. Valutin talouspaperin pällä ja tarjoilin Villa Sandin perus-dippikastikkeen kera.




Saivat hyvän vastaanoton ja kaikki tykkäsivät. Ehdottomasti suositeltavien ja uudelleentehtävien listalle!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti