Uunikuivattujen tomaattien ohjeissa on yleensä yksi vika, kuivaaminen kestää 6 tuntia! Ja sehän ei hosu-Majalle sovi. Joten minun versioni antaa puolikuivattuja, käyttää korkeampaa uunin lämpötilaa ja syötävää saa lautaselle alle tunnissa.
Raakana |
Puolikuivina |
Nämä menivät alkuruokasalaattiin makua antamaan. Aikaahan tuohon kului näinkin, vaan se oli lähinnä odottamista. Tekeminen tosi helppoa ja siinähän tuo valmistui itsestään pääruokaa tehdessä.
Maukkaita ja makeita, niin kuin tomaattien kuuluukin olla. Suosittelen.
Tälle mä hurraan, kiitos. Ekologinen omatuntoni ei ole sallinut paahtaa 5-6 tuntia tomaatteja uunissa, vaikka mieli on tehnyt. Kukaan ei ole koskaan sanonut, että vähempikin siis riittää. Paperitähti
VastaaPoista