Ne putsattiin:
ja osa syötiin samana iltana punaviinisessä naudanlihapadassa, osa seuraavana aamuna munakkaassa (mukana myös tuoretta timjamia ja lisäksi parmakinkkua):
Kamera jäi stadiin, kuvat kännykällä, ei vedä vertoja Canonille, varsinkaan sisätiloissa. |
Osa kaksi: Sunnuntaina tehtiin suppilovahveropiirakkaa, joka sai aivan loistavan ja varsin erikoisen säväyksen biltongista ( http://en.wikipedia.org/wiki/Biltong). Biltong on etelä-Afrikkalaista kuivattua ja maustettua lihaa. Vähän kuin beef jerky USAssa.
Tämä biltong on tehty Kudun (antilooppilaji) lihasta, taisi mukana olla nautaakin. Se oli tuotu ystävän matkalaukussa etelä-Afrikasta ja tietääkseni sitä ei saa Suomesta, valitettavasti.
Paistinpannulle ensin sienet kuivahtamaan, sitten voita, punasipulia ja biltongia.
Perinteistä piirakkapohjaa (200 gr venhäjauhoja, 100 gr voita, 2 rkl vettä) esipaistettiin hetki. Biltong-sieni sekoitus ja munamaitojuusto (2 munaa, 0,5 l maitoa ja paljon parmesaaniraastetta) päälle. Niin ja muna-maito-juusto sekoitus maustettiin tryffeli-suolakukka suolalla.
Lucky us!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti