Pohdin viime perjantai-iltana lauantain tarjoilua. Alkuruoaksi Timotejn (ja oman) toivomuksen
mukaisesti grillattuja kampasimpukoita, nyt piti vain kehittää jotain vaihtelua
tuttuun juttuun. Jostain netin uumenista
pisti silmiini hunajameloni-avokado-salsa. Sitä siis.
Yksinkertaista:
raasta limetin kuorta ja purista hedelmästä pari rkl mehua. Laita mehu ja
hienoksi raastettu kuori isoon kulhoon, lisää joukkoon 1 rkl oliiviöljyä.
Pilko puolikas hunajamelonia (se meloni jossa keltainen kuori ja vihreä
hedelmäliha) melko pieniksi kuutioiksi, samoin yksi avokado. Sekoita kaikki
ainekset, mausta suolalla ja mustapippurilla.
Öljyä, suolaa ja pippuroi kampasimpukat. Grillaa 3-4 minuuttia per puoli.
Tarjoile ja nauti. Salsa sopii varsin hyvin simpukoiden kanssa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti