perjantai 14. kesäkuuta 2013

Grillattuja kampasimpukoita ja hunajameloni-avokado-salsaa

Pohdin viime perjantai-iltana lauantain tarjoilua. Alkuruoaksi Timotejn (ja oman) toivomuksen mukaisesti grillattuja kampasimpukoita, nyt piti vain kehittää jotain vaihtelua tuttuun juttuun. Jostain netin uumenista pisti silmiini hunajameloni-avokado-salsa. Sitä siis.


Yksinkertaista: raasta limetin kuorta ja purista hedelmästä pari rkl mehua. Laita mehu ja hienoksi raastettu kuori isoon kulhoon, lisää joukkoon 1 rkl oliiviöljyä. Pilko puolikas hunajamelonia (se meloni jossa keltainen kuori ja vihreä hedelmäliha) melko pieniksi kuutioiksi, samoin yksi avokado. Sekoita kaikki ainekset, mausta suolalla ja mustapippurilla.


Öljyä, suolaa ja pippuroi kampasimpukat. Grillaa 3-4 minuuttia per puoli.


Tarjoile ja nauti. Salsa sopii varsin hyvin simpukoiden kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti