sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Pesto, pasta och därmed basta


Aina ei ruoanlaitto innosta, ei minuakaan. Kuitenkin nälkä on ja einespizzat eivät myöskään innosta. Onneksi on pasta ja pesto, paljon muuta ei tarvita.
 
Kaapissa oli siis sekä pastaa että valmista purkkipestoa. Sen lisäksi paistoin kirsikkatomaattien puolikkaita. Koko kasan päälle vielä vastaraastettua parmesaania, tuoretta basilikaa ja mustapippuria. Kyllä ruoanlaitto on helppoa!


Eilinen illallinen oli hieman erilainen tästä, sekä lautasen sisällön suhteen että nauttimispaikan - "Skaldjurskryssning på m/s Trubaduren". Samalla nähtiin Göteborgin eteläläinen saaristo.


Kauniit maisemat ja maukkaat ravut, sekä katka- että merisellaiset tekivät illasta oikein onnistuneen.


Olikohan tällä kaverilla yhtä hyvät eväät ja pehmeä peti?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti