Taas oli Abu Röken käytössä. Täällä kertaa savustettiin katkarapuja. Ai että kun olivat hyviä! Ja nopeita tehdä, laiotin nimittäin katkaravut suoraan pakastimesta savustimen ritilälle ja varttia myöhemmin jo syötiin.
|
Savustimeen menossa |
|
Savustimesta tulossa |
|
Suuhun menossa |
Sormiruokaa parhaimmillaan. Lisukkeena pari eri dippikastiketta, Timotejlle amerikkalaistyylistä coctail-soosia ja minulle aiolia. Samat kastikkeet kun grillattujen katkarapujen kanssa, ohje
täällä. Palan painikkeena luomu roseeta.
|
Roskikseen menossa |
Ihan vakavissani harkitsen tuon saman savustimen hankkimista, niin herkulliselta näyttää ja kuullostaa!
VastaaPoistaEi huono ajatus, me ollaan todettu se varsin kelpo laitteeksi jolla saa hyvää helposti ja nopeasti.
VastaaPoista