lauantai 9. elokuuta 2014

Savustetut katkaravut

Taas oli Abu Röken käytössä. Täällä kertaa savustettiin katkarapuja. Ai että kun olivat hyviä! Ja nopeita tehdä, laiotin nimittäin katkaravut suoraan pakastimesta savustimen ritilälle ja varttia myöhemmin jo syötiin.

Savustimeen menossa

Savustimesta tulossa



Suuhun menossa
Sormiruokaa parhaimmillaan. Lisukkeena pari eri dippikastiketta, Timotejlle amerikkalaistyylistä coctail-soosia ja minulle aiolia. Samat kastikkeet kun grillattujen katkarapujen kanssa, ohje täällä. Palan painikkeena luomu roseeta.

Roskikseen menossa

2 kommenttia:

  1. Ihan vakavissani harkitsen tuon saman savustimen hankkimista, niin herkulliselta näyttää ja kuullostaa!

    VastaaPoista
  2. Ei huono ajatus, me ollaan todettu se varsin kelpo laitteeksi jolla saa hyvää helposti ja nopeasti.

    VastaaPoista