keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Feta- ja yrttitahna

Taas oli sauvasekoitin käytössä. Tein feta-yrtti-tahnaa juhannuksen grillipöytään. 
Vielä on vanha sauvasekoitin käytössä Villa Sandissa, vaan ensi viikonloppuna jo Bamix (jos Timotej muistaa ostaa)
Kulhossa 1,5 pakettia kreikkalaista fetaa palasina. yksi pieni valkosipulin kynsi murskattuna, puoli puskaa basilkikaa, saman verran lehtipersiljaa, 1 dl oliiviöljyä. Sekoita tahnaksi, lisää öljyä jos tarpeen. (Mä lisäsin yhden lorauksen.) Mausta mustapippurilla, mutta älä suolalla (feta pitää huolen suolaisuudesta).


Tarjoiltiin hummuksen ja maustevoin lisäksi grillattujen naudanfileen, possunfileen, karitsan kyljysten ja kasvisten parina.


Kuten myös pari päivää myöhemmin grillatun kanaleivän sisällä.


Varsin kelpo mössö kumpaankin tarkoitukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti