Uusimmasta Anna-lehdestä on tämä resepti, jota noudatinkin aika tarkkaan.
Ainekset neljälle (meitä oli kolme ja tein pienemmän satsin):
- 200 gr lehtikaalia (meillä reilu 100 gr)
- 2 rkl sitruunan mehua
- 6 kokonaista tuoretta maissia (mä käytin vain kaksi, riitti hyvin)
- 1 dl tiiviisti paineltua basilikaa (en mitannut, mutta paljon laitoin)
- 1 dl tiiviisti paineltua korianteria (en käyttänyt lainkaan)
- 1 vihreä chili (meillä punainen)
- 100 gr fetaa (vähintään!)
- 1 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria
- kirsikkatomaatin puolikkaita (ei ollut reseptissä, mutta lehden kuvassa kylläkin)
- grillatun kukkakaalin jämät (ei reseptin mukaan, mutta laitoin kun oli jääkaapissa, ei huono lisä)
Aloita grillaamalla maissin tähkät ja irroita kypsät jyvät leikkaamalla. Timotej näyttää mallia alla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti