keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kokonaisena grillattu siika

Kalaa tulee grillattua aika paljon. Yleensä grillaan fileitä, koska niiden syöminen on helpompaa. Silloin tällöin sorrun grillaamaan kokonaisia kaloja, lähinnä koska näyttävät nin hyviltä..... Itse grillaaminen on vaivatonta ja makukin kohdallaan. Mutta. En tykkää siitä kokonaisten kalojen putsaamisesta syödessä. Ei ole minun juttuni. Noh, taas sorruin ja totesin saman asian.



Pari kokonaista siikaa halsteriin. Kalat olin suolannut sisältä ja päältä. Sen lisäksi laitoin sitruunasiivuja ja tilliä vatsoihin. Kalojen pintaan muutama viilto. Grilliin kunnes kypsiä (evä irtoaa kevyesti vetämällä).


Kuten sanottua, maku näissä oli kohdallaan. Eikä se huonontunut lainkaan siitä että tiputtelin gremolataöljyn jämät putsatun kalan päälle. Nam! Mutta eiköhän taas ensi kerralla grillata valmiiksi fileoitua kalaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti