perjantai 12. kesäkuuta 2015

Salaatti-päärynä-sinihomejuusto -bruschetta


Bruschetta on kiitollinen alku-/ilta-/välipala. Siihen kun voi käyttää kaikennäköisiä raaka-aineita ja tähteitä. Tällä kertaa paahdetun leivän päälle laitettiin lämmintä salaattia ja homejuustoa.

Pilko päärynä lohkoiksi ja leikkaa/revi salaatti pienemmiksi paloiksi. Käytin jäävuorisalaattia, tykkäsin että rapeutta pitää olla. Paista päärynöitä ja salaattia paistinpannulla voissa kunnes hieman ruskistuneet.

Salaatti-päärynä-sekoitus paahdettujen, öljyttyjen leipäsiivujen päälle. Murenna joukkoon sinihomejuustoa ja viimeistele juoksevalla hunajalla ja mustapippurilla. Paahdettuja manteleitakin murskasin vielä rapeutta tuomaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti