Tämä ateria lähti liikkeelle mangosta, jonka sesonki on kevät ja kohta loppumassa. Kuvia vähänlaisesti, mutta eiköhän asia selviä näinkin.
Lautasella uunijureksia fetan kera, sitruunalla maustettua karitsan sisäfilettä, mango-omenasalaattia ja ranskankermapohjaista kastiketta.
Aterian pääosan esittäjä (vaikka kuvassa näyttää sivuosalta....) : Kuori ja pilko omena ja mango, lisää mieleisiä salaatin lehtiä, kastikkeeksi perinteinen oliiviöljy-balsamico.
Lihana oli tarkoitus olla karitsan ulkofilettä, mutta ei ollutkaan tarjolla lähikaupassa. Grillasin siis sisäfilettä, mutta edelleen olen sitä mieltä että ulkofileet parempia. Sisäfileet ovat niin ohuita, että helposti menee turhan kypsäksi. Ja kalvojen poisto liian työlästä.
Sen sijaan ajatus maustaa liha sitruunan kuoriraastella oli hyvä. Selvä, vaan ei liian vahva sitruunan raikkaus maistui grillauksen jälkeenkin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti