Erilainen tapa tarjoilla aamiassämpylä, idea tuli Allt om mat -lehden nettisivuilta.
Sämpylöitä, kinkkua, kananmunia, juustoraastetta ja persiljaa. Kuvasarja alla kertoo miten tämä tehtiin.
|
Leikkaa sämpylöistä kansi ja kaivera sisus. |
|
Laita pohjalle siivu kinkkua |
|
Kaada koloon kanamuna |
|
Juustoraastetta ja tuoretta persiljaa seuraavaksi |
|
Kansi päälle ja kiedo alumiinifolioon
|
Kypsytä kääröjä uunissa kunnes kananmuna hyytynyt. Ohje sanoi 15 minuuttia 180 asteessa, mutta ei toiminut ainakaan meillä. Tein ohjeen mukaan ja kurkkaisin yhteen pakettiin vartin jälkeen, ei ollut edes valkuainen hyytynyt. Nostin uunin lämpötilan 200 asteeseen ja pidin toisen vartin (suurinpiirtein). Sen jälkeen näytti tältä:
|
Juuri sopivasti kypsynyt kananmuna! |
Ihan hauska tapa saada vaihtelua. Me nautittiin lauantain brunssilla 1-1,5 tällaista per nuppi ja palanpainikkeeksi mustikkasmoothie.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti