Tämän vuoden uutuudet juhannuspöydässä, matjessilliä 1) omenasalsan kera ja 2) kaviaarikastikkeessa (Kallen kaviaaria, ei aitoa!).
1) Tee salsa: Kuori ja pilko yksi omena. Silppua ruohosipulia, raasta pieni pala piparjuurta. Sekoita ainekset ja lisää sitruunan mehua sekä mustapippuria. Maista ja justeeraa tarpeen mukaan. Pilko matjessilli ja asettele tarjoiluvadille salsan kera.
2) Hienonna puolet pienestä keltasipulista. Silppua tilliä ja ruohosipulia. Sekoita ranskankermaa, majoneesia, tilli, sipulit, Kallen kaviaaria, hieman valkopippuria ja matjessillin siivut. Sorry, määristä ei mulla oikein ole mielikuvaa. Veikkaisin puoli purkkia ranskankermaa, 2 rkl majoneesia ja 2 rkl kaviaaria, joka sopiva määrä kolmelle sillifileelle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti