Tein eilen ruokaa, pitkästä aikaa. Oli helppo päättää mitä tekisin, olin nimittäin samana aamuna lukenut Hesarin kuukausiliitteen ja siinä oli tällainen resepti, Pepin kukkakaalicouscous ahvenen kera. En viitsi reseptiä tässä toistaa, linkin takaa löytyy.
Tältä näytti meidän tekemänä:
Kukkakaalicouscous kelpasi meille kaalien ystäville vallan erinomaisesti, sitä suosittelen. Ja ahvenethan ovat aina hyviä. Joten ainoa 'ei -täydellinen' oli tuo kastike. Se oli ihan ok, mutta tuskin jää vakituiseen repertuaariin. Ohjeessa sanotaan suolatonta soijakastiketta, varmasti olisi ollut parempaa jos sitä olisi ollut. Meillä oli kotona vähäsuolaista ja sitä käytin, riskin tunnistaen. Ja niinhän siinä kävi, hieman liian suolaista kastikkeesta tuli minun makuuni.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti