torstai 18. helmikuuta 2016

Pasta Carbonara paahdetun kukkakaalin ja herkkusienten kera


Pasta Carbonara, perinteinen pasta-annos. Tässä mukana myös uunissapaahdettua kukkakaalia ja herkkusieniä, oikein hyvä yhdistelmä. Täyteläinen, paahteinen maku joka sopii talvi-iltaan paremmin kuin hyvin.


Leikka kukkakaalia ja herkkusieniä paloiksi. Sekoita ja lisää 1-2 rkl oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Paahda 200 asteisessa unnissa 20-30 minuuttia, sekoita kerran puolessa välissä.

Sekoita kaksi kanamunaa, desin verran raastettua parmesaania, 1-2 rkl hienonnettua persiljaa ja mustapippuria kulhossa.

Keitä pasta. Kaada vesi pois, mutta säästä pieni määrä. Pastan kiehuessa paista pancettaa (tai pekonikuutioita) ja lisää lopuksi yksi valkosipulin kynsi hienonnettuna.

Sekoita pasta ja muna-juustoseos pancetan joukkoon. Lisää tilkka pastan keitinvettä, jos tarpeen. Lopuksi lisää paahdetut kasvikset.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti