keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Sesongin aloitus Villa Sandin keittiössä


Vaikka edellinen postaus oli 'talvinen' lasagne, ollaan me kokattu keväisempääkin. Villa Sandi on herännyt talviuniltaan. Ruokakuvat ovat huononlaisia, eikä kaikkea ole edes kuvatttu. Laitan kuitenkin tähän muutaman sanan kokkauksista, inspiraatioksi.

Abu Röken on ollut käytössä, nieriää savustettiin. Sen seuraksi parsarisottoa, tillikastiketta ja salaattia. Kevät!



Kalapihvit turskasta ja lohesta. Tummaa leipää, rucolaa, kirsikkatomaatteja, grillattua parsaa, siian mätiä, chilimajoneesia...

Myös valkoista parsaa on syöty. Keitettynä, oliiviöljyn, suolankukkien ja serranokinkun kera. Siitä en edes otannut kuvaa, niin perinteistä. Mutta toki erinomaista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti