lauantai 21. toukokuuta 2016

Panko-friteerattuja katkarapuja



Lauantaisen siian kastiketta jäi yli ja niinpä sunnuntaina piti syödä jotain johon se kastike sopisi. Ajattelin ensin dumplingseja, olisi ehdottomasti ollut loistava valinta, vaan eipä innostanut alkaa niitä väkertämään. Päädyimme sitten loppujen lopuksi friteerattuihin katkarapuihin, ei ehkä ihan paras yhdistelmä kastikkeen kanssa, mutta paremmin se toimi kuin ajattelinkaan.


Katkaravut kastoin ensin suolalla, pippurilla ja sirtuunankuorella maustetussa spelttijauhossa (pitäisi varmaan vähitellen ostaa vehnäjauhoja...), sitten kanamunassa ja viimeksi pankossa. Friteerasin neljä kerrallaan 170 asteisessa öljyssä.


Salaatin jämät lisukkeeksi ja katkaravut dippailtiin siian kastikkeeseen.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti