lauantai 14. toukokuuta 2016

Tällä kertaa korealaista, helppo bulgogi


Testasin Santa Marian valmista bulgogimaustesekoitusta.Tämän helpommaksi ei bulgogin tekeminen tule ja lopputuloskin kelpasi hyvin. Bulgogissa on usein nautaa, mä käytin tässä lampaan ulkofitettä, osoittautui hyväksi valinnaksi.


Tee marinadi pussin ohjeen mukaan, eli kaada sisältö kulhoon ja lisää 1 rkl öljyä ja toinen vettä, sekoita. Siitä tulee paksua tahnaa. Viipaloi liha ohuiksi suikaleiksi ja sekoita marinadin joukkoon. Käytä käsiäsi ja hiero mausteseos lihan joukkoon. Anna marinoitua vartin veran, Wokkaa/paista liha erissä.


Mä jatkoin helppoa tekemistä myös tarjoilun kohdalla. Bulgogissa on mausteseoksen lisäksi tärkeä osa kasviksilla. En kuitenkaan alkunut tekemään kimchiä tai muutakaan monimutkaista. Hyvin onnistui näinkin, vain shiracha-majoneesia ja raakaa sipulia. Laitettiin rapean salaatinlehden (romaine tai cosmopolitan) sisään. Syötiin sormin.


Kuvat eivät kummosia tällä(kään) kertaan, mutta hyvältä maistui. Suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti