Tässä se kolmas ja viimeinen (tällä kertaa) Risentan resepti. Kahden edellisen postauksen
punajuuri-linssipihvit ja
kesäkurpitsasalaatti saivat lisukkeekseen tämän omenatzatzikin. Yllättävä yhdistelmä, mutta hyvin toimi. Valkosipuli sattui olemaan erityisen voimakasta, joten se dominoi vähän liikaa. Pitäisi aina muistaa maistaa pieni pala ennen kuin lisää ruokaan.
Ainekset:
- 2 hapanta vihreää omenaa, Granny Smith esimerkiksi
- 3 dl maustamatonta jugurttia
- 1 pieni valkosipulin kynsi
- 1 rkl hienonnettua tilliä
- suolaa ja mustapippuria
Kuori, lohko ja siivuta omenat ohuesti. Sekoita omenat, tilli, murskattu valkosipuli ja jugurtti. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti