tiistai 30. elokuuta 2016

Kesäkurpitsasalaatti

Tämäkin on Risentan resepti. Näkyi jo edellisen postauksen kuvassa.


Näin se tehtiin: siivuta ohuesti yksi keltainen kesäkurpitsa. Sekoita 2 rkl oliiviöljyä, 1 rkl viinietikkaa, suolaa ja mustapippuria kastikkeeksi. Sekoita kesäkurpitsan siivut kastikkeen joukkoon ja asettele sitten tarjoilulautaselle. Koristele tuoreella basilikalla.

Tätä kirjoittaessani huomasin että olin unohtanut salaatista reseptin mainitsemat kurpitsansiemenet, vaikka ostinkin niitä ihan tätä varten. Noh, ensi kerralla sitten.

Kesäkurpitsasatoa on tullut, joten kaikki nämä uudet tavat käyttää sitä ovat tervetulleita. Ja tätä reseptiä yksinkertaisempaa voisi olla vaikea löytää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti