perjantai 12. elokuuta 2016

Paistettu halloumi ja coctailtikut


Eipä tästä oikein reseptiä saa aikaiseksi, mutta ehkä tuo inspiraatiota jollekin teistä. Niin kävi minullekin kun ystävien luona tarjottiin grillattua juustoa, kinkkua ja oliiveja ennen rapuillallista.


Niinpä sitten loma-loppuu-jääkaappi-tyhjäksi - iltapala syntyi näin viime perjantaina. Paistoin halloumin siivuja ja leikkasin ne pienemmiksi paloiksi. Palvikinkun jämät mukaan lautaselle, samoin tuoreen mangon. Oliivipurkeista loput vihreät ja kalamataoliivit. Kirsikkatomaattejakin oli vielä muutama, sekä keltaisia että punaisia.


Sitten vain coctailtikulla seivästämään maun mukaisia yhdistelmiä. Halloumin sijasta tähän varmasti sopii loistavasti myös leipäjuusto ja sitähän ei tarvitsisi edes paistaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti