Leikkaa sopiva määrä tortilloja kahdeksaan osaan, pieniä kolmioita siis. Voitele pinta oliiviöljyllä, ripottele päälle hyvää sormisuolaa ja unikonsiemeniä. Paista 200 asteissa uunissa kunnes rapeita ja kauniin ruskeita, reilu 5 minuuttia.
Näitä voi syödä sellaisenaan tai dipata saatavilla olevaan kastikkeeseen. Meillä papudippi:
Ota purkillinen valkoisia papuja (ei tomaattikastikkeessa!), huuhtele, valuta ja laita monitoimikoneeseen. Lisää mukaan yhden sitruunan raastettu kuori ja puolikkaan mehu, 1dl turkkilaista jugurttia, 1 tl juoksevaa hunajaa, 1 rkl oliiviöljyä. Sekoita sileäksi, tai ainakin melkein. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Koristele tuoreella mintulla.
Maistuvia molemmat. Tortillakolmioita tehtiin jo uudestaan heti seuraavana iltana.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti