Kastikeessa 1 dl piimää, 1 dl raastettua parmesaania, 1 dl silputtua ruohosipulia, 1 rkl oliiviöljyä, suolaa ja mustapippuria. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja nosta kastike jääkaappiin odottamaan.
Upeat värit! Nälkähän tässä tulee kun tuota katselee |
Laita siis uunivuokaan lohen paloja ja mitä kasviksia sattuu olemaan tarjolla. Tee kastike sekoittamalla sitruunanmehua, oliiviöljyä, mustapippuria ja jotain kuivattua yrttiä. Minä laitoin provencen yrttisekoitusta, alkuperäisessä ohjeessa oli rosmariinia. Valuta öljyseos kalan ja kasvisten päälle. Lisää pinnalle parmesaani. Paista 200 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia. Ota vuoka ulos uunista ja riko kanamunat ruoan pinnalle (kuva yllä tästä vaiheesta). Tässä kohtaan minä lisäsin myös tuoreen basilikan. Laita vuoka takaisin uuniin ja jatka kypsentämistä kunnes munat hyytyneet, meillä siihen meni kymmenisen minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti