sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Kaljatölkkikanaa taas kerran



Tässä muistutuksena kaljatölkkikana, aiemmat postaukset löytyvät täältä ja täältä. (Tuossa ensimmäisessä postauksessa tarkimmat ohjeet.) Tällä kertaa hieroin kanojen pintaan suolaa, mustapippuria ja provencen yrttejä, sekä sivelin päällimmäiseksi kerroksen Hellmansin majoneesia. Grillaisin epäsuoralla lämmöllä noin 70 minuuttia.


Liekö majoneesi ollut se salainen ase, mutta oli erityisen mehukasta ja maukasta tällä kertaa. Tai ehkä tipu itsessään oli parempi laatuinen, nää olivat jyväbroilereita, mitä se ikinä sitten tarkoittaakaan.....

En muuten kikkaillut kaljatölkin kanssa, kunhan avasin ja kaadoin n puolet lasiin (ja siitä Timotejn suuhun). En siis avannut koko kantta, en laittanut yrttejä tms kaljan joukkoon. Hyvin toimi näinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti