Tämä resepti on Proud italian cook -blogista. Nämä tomaatit olivat eilisillan gluteeniton alkupala.
- tomaatteja, mielellään isoja eikä liian kypsiä (kerrankin tomaatteja voi käyttää ilman kotona kypsyttämistä!)
- pecorino romano juustoa
- polentaa (tämä on siis gluteeniton resepti)
- kaksi kananmunaa
- kuivattua timjamia, suolaa ja mustapippuria
- öljyä paistamiseen
Ja dippikastikkeeksi: hyvää majoneesia jonka maustat hyvällä pestolla.
Leikkaa tomaatit noin sentin paksuisiksi siivuiksi. Poista siemenet.
Raasta juusto ja sekoita polentaan, suurinpiirtein yhtä paljon polentaa ja juustoraastetta. Mausta sekoitus. Laita lautaselle. Vatkaa kanamunat kevyesti ja laita toiselle lautaselle.
Kasta tomaattisiivut ensin kananmunassa ja sitten polentasekoituksessa.
Paista runsaassa öljyssä molemmin puolin kunnes kauniin ruskistuneita. Anna jäähtyä talouspaperin päällä.
Pilko päälle tuoretta basilikaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti