torstai 29. kesäkuuta 2017

Grillattua avomaankurkkua

Yllytyshullu täällä taas, päivää. Jossain lehdessä (en nyt enää muista missä) oli avomaankurkku-halloumi 'hodarit'. Kuva jäi päähäni ja niinpä oli pakko kokeilla kun Hangon torilla sattui silmiini avomaankurkkuja.

Tuleeko muillekin mieleen krokotiili?!?
Kurkku puoliksi pitkittän, halloumi palasiksi. Pintaan öljyä ja sitten grilliin kunnes kurkut pehmenneet ja kurkut sekä halloumi saaneet väriä.

'Hodarit' teimme laittamalla kurkkupuolikkaille kastiketta (tietenkin sitä yleispätevää ranskankerma-majoneesi-shirachaa) ja halloumipalat väliin. Siinä se.

Lopputulos? Ihan ok, mutta ei tajunnan räjäyttävää. Tehdäänkö toistekin? Todennäköisesti. Erityisesti silloin kun on isompi porukka koolla ja kiva että grillattavaa on monenlaista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti