lauantai 24. kesäkuuta 2017

Sloppy Joe nyhtökaurasta

Jääkaapissa oli paketti tomaatti-nyhtökauraa. Timotej ehdotti että tehdään Sloppy Joet. Yllätti minut täysin, ehkä siksi etten ole koskaan tätä klassikkoa tehnyt, enkä syönytkään sitä 80-luvun jälkeen. Liekö ehdotus tullut mieleensä koska oli juuri ollut pari viikkoa USAssa ja saanut vaikutteita.


Muuta miksipä ei. Niinpä teimme alkuun pari helppoa työvaihetta. 1) marinoimme yhden punasipulin: sipuli ohuiksi renkaiksi ja marinoimme ne 20 minuttia oliiviöljy-balsamicoviinietikka-suola-mustapippuri sekoituksessa, sekä 2) kuumensimme nyhtökauran sekoittaen sen Santa Marian grillikastikkeen (paketti nyhtistä ja 3-4 rkl kastiketta) ja tilkan vettä kanssa. Eli mutkat vedettin suoraksi oikein kunnolla, convinience rules!

Tarjoillessa sämpylän sisään tuli nyhtökauran lisäksi sitä marinoitua punasipulia, tomaattia ja tuoretta sipulia.


Ehdottomasti parempaa kuin alkuperäinen Sloppy Joe. Tässä teille helppo ja nopea ateria joka maistuu useimmille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti