keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Sitruunainen parsapasta



Timotej bongasi Stockalta reseptin joka kuulosti juuri meidänlaiselta, sitruunainen parsapasta. Sitä siis perjantai-iltana kun saavuimme Villa Sandiin.


Tarvitset kahdelle:
  • spagettia
  • paketin vihreää parsaa
  • yhden sitruunan
  • yhden valkosipulikynnen
  • raastettua parmesaania
  • oliiviöljyä
  • voita
  • suolaa ja mustapippuria


Raasta sitruunan kuori. Hienonna valkosipuli. Poista parsoista alaosa ja katko jäljelle jäänyt kolmeen ossaan. Keitä pasta.


Kuumenna voin ja öljyn sekoitus. Kuullota siinä valkosipulia, sitruunan kuorta ja suolaa. Lisää minuutin-parin päästä parsat ja jatka kuullottamista vielä hetken että parsatkin kypsyvät ja paahtuvat. Valuta pasta ja lisää pannulle kasvisten joukkoon. Sekoita mukaan parmesaania ja sitruunan mehua.


Jaa pasta lautasille. Lisää vielä parmesaania annosten päälle ja paljon mustapippuria myllystä.




Kesäistä, kevyttä, maukasta - sopii roseviinin ja kesämökin seuraksi. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti