lauantai 10. kesäkuuta 2017

Siikaa ja sipulia grillissä

Tässä ei oikeastaan ole mitään uutta. Tuttuja makuja ja tekotapoja, mutta 'pakko' blogata - oli yksinkertaisesti niiiiin hyvää. Kevyesti graavattua siikaa (oli 3-4 tuntia graavautumassa), uutta sipulia ja sitruunaa grillissä, lisäksi uusia perunoita ja sinappikastiketta.

Aloita näin:


Graavaa ensin siikafileet: merisuolaa, hieman sokeria, mustapippuria ja tuoretta tilliä. Jääkaappin 3-4 tunniksi.  Sen jälkeen laita kalat halsteriin.


Puolita sitruuna (puolikas sitruuna ruokailijaa kohti) ja sipulit (ovat hyviä, niitä kannattaa laittaa ainakin yksi per nuppi, mieluummin enemmän). Sivele öljyllä.

Tee kastike: sekoita 1 dl ranskankermaa ja 1 rkl karkeaa sinappia. Anna vetäytä hetken jääkaapissa.

Keitä uusia perunoita lisukkeeksi.

Sitten:

Grillaa kalat, sipulit ja sitruunat.

Lopuksi:


Nauti. Tosi, tosi hyvää, suosittelemme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti