Yleensä meillä chili tehdään kokolihasta, näin. Jauhelihasta sitä emme tee. Siksi tämä nyhtisversio yllätti positiivisesti, nopeasti hyvää. Sitä meidän normaalichiliä kun pitää keitellä tuntikausia.
Kuullotin sipulia ja chiliä öljyssä. Lisäsin mausteet: juustokuminaa, cayennepippuria, savupaprikaa. Seuraavaksi kattilaan meni välipala-bruschettalta jäänyt tomaattimössö. Sitten purkillinen Mutti tomaattimurskaa ja purkillinen Heinzin chilipapuja, sekä tilkka kasvisfondia. Lopuksi nyhtökaura.
Lautasella annoksen päälle lisättiin ranskankermaa ja paprikaa. Leipää lisäksi.
Paksua keittoa, syödään lusikalla. Erinomainen, nopea ja täyttävä arkiruoka. Muista että nyhtökauran proteiinipitoisuus on korkea ja näin ollen täyttää vatsan ihan uskomattomasti, 250 gramman pakkauksesta riittää neljälle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti