perjantai 26. toukokuuta 2017

Kasvikset grillissä ja parsalle muruja

Dippikastike näköjään puuttuu tästä kuvasta
Grillissä pimiente de padron, vihreää parsaa, kukkakaalia ja halloumia. Uutta oli parsan päällä oleva muru.


Paistoin vaalean leivän muruja ja valkosipulia oliiviöljyssä kunnes ruskistuneita ja rapeita. Jäähtyneeseen muruun lisäsin parmesaania Timotejn ehdotuksesta. Hyvä ehdotus!






Parsan päälle muruja, padroneille suolaa ja kukkakaalille standardi dippikastikettani (ja jos joku uusi lukija joukossa: siinä on ranskankermaa, majoneesia, shirazaa (aikaisemmin sitä ketsupin näköistä chilikastiketta, mutta olen siirtnyt vahvempaan tavaraan), mustapippuria).


Kaikki yhtä hyviä, vahva suositus kasvisten grillaukselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti