torstai 18. huhtikuuta 2019

Mascarpone-parsa-pasta


Parsasesonki on käynnissä ja sekä vihreää että valkoista parsaa olemme syöneet useamman kerran, kotona ja ravintolassa. Tässä viime sunnuntailta pika-ateria.

Keitä pasta.
Kuullota öljyssä paistinpannulla vihreää parsaa. (Leikkasin parsat neljään osaan.) Lisää pannulle 1-2 rkl mascarponejuustoa ja ota pannu pois kuumalta liedeltä. Sekoita ja anna juuston sulaa jälkilämmössä. Sekoita joukkoon rouhittuja manteleita. Nosta keitetty pasta joukkoon ja sekoita, lisää pastan keitinvettä sen verran että kastikkeen paksuus on mieleinen. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää viimeksi  joukkoon runsaasti raastettua parmesaania ja silputtua tuoretta basilikaa.


Kuuluu kategoriaan 'ruoka on valmista vartissa'.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti